Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic /
RYDZKOWSKI, Tomasz. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .
Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic / Justyna Synak, Tomasz Rydzkowski.
Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic
Dane z autopsji.
W referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty.
Piwo - technologia.
Materiały konferencyjne.
663.4
Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic / Justyna Synak, Tomasz Rydzkowski.
Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic
Dane z autopsji.
W referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty.
Piwo - technologia.
Materiały konferencyjne.
663.4
