Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość = (Rekord nr 1560)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01925naa a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 1560
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180123095421.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140707s2008 pl f |100 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 663.4
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa RYDZKOWSKI, Tomasz.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość =
Ciąg dalszy tytułu Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Justyna Synak, Tomasz Rydzkowski.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Devices and technique of production of beer and the influence of certain flavourings on its quality and organoleptic characteristic
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W referacie omówiono technologię produkcji piwa jasnego pełnego oraz przedstawiono wpływ wybranych dodatków smakowych na jego właściwości sensoryczne i fizykochemiczne. Zmieniające się gusta konsumentów zmuszają producentów do rozszerzania swoich ofert o nowe produkty.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Piwo - technologia.
655 #0 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Materiały konferencyjne.
711 22 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
Oznaczenie części/sekcji dzieła (5 ;
Data imprezy 2008 ;
Miejsce imprezy Koszalin, Polska).
711 22 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych
Oznaczenie części/sekcji dzieła (1 ;
Data imprezy 2008 ;
Miejsce imprezy Koszalin, Polska).
773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Materiały V Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz I Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXX Tydzień Kultury Studenckiej 5-11 maj 2008 / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
Adres wydawniczy Koszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2008. -
Informacje dotyczące relacji s. 166-181
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Rozdział
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 91926 Rozdział
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW