Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination /

CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .

Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. - 2009.

Dane z autopsji.

Celem pracy była ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego z określeniem Krytycznych Punktów Kontroli na linii produkcyjnej pieczywa mieszanego.


Żywność - mikrobiologia.
Pieczywo - technologia.

664.6 664.7
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW