Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination / (Rekord nr 1605)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01349nab a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160408144002.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 141001s2009 pl n f |000 0pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.6
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.7
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa CZERWIŃSKA, Ewa.
Lata pracy 2000 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) = Technological aspects of bread backing with assessment of critical points in microbiological contamination /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2009.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Celem pracy była ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego z określeniem Krytycznych Punktów Kontroli na linii produkcyjnej pieczywa mieszanego.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność - mikrobiologia.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Pieczywo - technologia.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa PIOTROWSKI, Wojciech.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Rocznik Ochrona Środowiska. -
Adres wydawniczy Koszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska. -
Informacje dotyczące relacji 2009, T. 11, Cz.1, s. 449-464
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01266 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW