Badania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych. Etap 3, Laboratoryjne badania eksperymentalne oraz optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "KRÓWKA" /
MILANOWSKI, Jerzy. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1974 - 1993.
Badania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych. Etap 3, Laboratoryjne badania eksperymentalne oraz optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "KRÓWKA" / Jerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Tomasz Kiczkowiak, Janusz Owczarzak, Jerzy Właźliński. - Koszalin, 1981.
Dane z autopsji.
Celem etapu była optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "Krówka", ze względu na jego właściwości użytkowe (eksploatacyjne) oraz eksperymentalna weryfikacja przyjętych w II etapie rozwiązań konstrukcyjnych.
Cukiernictwo.
Słodycze - technologia.
664.14
Badania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych. Etap 3, Laboratoryjne badania eksperymentalne oraz optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "KRÓWKA" / Jerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Tomasz Kiczkowiak, Janusz Owczarzak, Jerzy Właźliński. - Koszalin, 1981.
Dane z autopsji.
Celem etapu była optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "Krówka", ze względu na jego właściwości użytkowe (eksploatacyjne) oraz eksperymentalna weryfikacja przyjętych w II etapie rozwiązań konstrukcyjnych.
Cukiernictwo.
Słodycze - technologia.
664.14
