Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Badania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych. (Rekord nr 1878)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01971nam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20171113144636.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140524s1981 pl f f |000 po
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.14
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa MILANOWSKI, Jerzy.
Lata pracy 1974 - 1993.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Badania konstrukcyjne i eksperymentalne dotyczące procesów i urządzeń do formowania i zawijania pomadek mlecznych.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Etap 3,
Tytuł części/sekcji dzieła Laboratoryjne badania eksperymentalne oraz optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "KRÓWKA" /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Tomasz Kiczkowiak, Janusz Owczarzak, Jerzy Właźliński.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Koszalin,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1981.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Celem etapu była optymalizacja konstrukcyjna prototypu agregatu do formowania i zawijania pomadek mlecznych "Krówka", ze względu na jego właściwości użytkowe (eksploatacyjne) oraz eksperymentalna weryfikacja przyjętych w II etapie rozwiązań konstrukcyjnych.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Cukiernictwo.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Słodycze - technologia.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa MACELUCH, Jerzy.
Lata pracy 1977 - 1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KICZKOWIAK, Tomasz.
Lata pracy 1978 - 1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa WŁAŹLIŃSKI, Jerzy.
Lata pracy 1975 - 1984.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa OWCZARZAK, Janusz.
Lata pracy 1980 - 1990.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Materiały nieopublikowane
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK NB-84/III Materiały nieopublikowane
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW