Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Równomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt /

KOPEĆ, Adam. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Równomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt / Adam Kopeć. - 2008.

Dane z autopsji.

Przedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.


Mięso kurze.
Mięso - technologia.

637.5 621.78
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW