Higiena personelu w produkcji żywności /
WOJTASIK-KALINOWSKA, Iwona. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2006 - .
Higiena personelu w produkcji żywności / Iwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka.
Dane z autopsji.
Zakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego.
Higiena.
Żywność.
613 641
Higiena personelu w produkcji żywności / Iwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka.
Dane z autopsji.
Zakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego.
Higiena.
Żywność.
613 641
