Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Higiena personelu w produkcji żywności /

WOJTASIK-KALINOWSKA, Iwona. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2006 - .

Higiena personelu w produkcji żywności / Iwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka.

Dane z autopsji.

Zakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego.


Higiena.
Żywność.

613 641
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW