Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Higiena personelu w produkcji żywności / (Rekord nr 3345)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01220naa a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 3345
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180502113551.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140930s2010 pl n f |000 0pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 613
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 641
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa WOJTASIK-KALINOWSKA, Iwona.
Lata pracy 2006 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Higiena personelu w produkcji żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Iwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Zakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Higiena.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa PIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna.
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
Lata pracy 2011 - .
773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Przemysł Spożywczy. -
Informacje dotyczące relacji 2010, T. 64, nr 2, s. 37-40
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0630 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW