Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą = Potential sources of milk contamination influencing its quality for consumption /
CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .
Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą = Potential sources of milk contamination influencing its quality for consumption / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. - 2011.
Dane z autopsji.
W pracy przeprowadzono analizę jakości spożywczej mleka surowego pozyskiwanego prosto od krowy w gospodarstwie, a także technologicznych aspektów produkcji mleka pasteryzowanego w mleczarni.
Mleko.
Jakość produktu .
637.1
Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą = Potential sources of milk contamination influencing its quality for consumption / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. - 2011.
Dane z autopsji.
W pracy przeprowadzono analizę jakości spożywczej mleka surowego pozyskiwanego prosto od krowy w gospodarstwie, a także technologicznych aspektów produkcji mleka pasteryzowanego w mleczarni.
Mleko.
Jakość produktu .
637.1
