Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą = Potential sources of milk contamination influencing its quality for consumption / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2011.Tematy:
W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 13, Cz. 1, s. 635-651Streszczenie: W pracy przeprowadzono analizę jakości spożywczej mleka surowego pozyskiwanego prosto od krowy w gospodarstwie, a także technologicznych aspektów produkcji mleka pasteryzowanego w mleczarni.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
W pracy przeprowadzono analizę jakości spożywczej mleka surowego pozyskiwanego prosto od krowy w gospodarstwie, a także technologicznych aspektów produkcji mleka pasteryzowanego w mleczarni.
