Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych /
KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2008 - .
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2010.
Dane z autopsji.
W artykule omówiono rolę i korzyści wynikające ze stosowania przypraw naturalnych w przemyśle mięsnym. Przedstawiono analizę zanieczyszczenia mikrobiologicznego wybranych przypraw.
Przemysł mięsny.
Przyprawy.
Mikrobiologia.
Zanieczyszczenia.
664.5 577
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2010.
Dane z autopsji.
W artykule omówiono rolę i korzyści wynikające ze stosowania przypraw naturalnych w przemyśle mięsnym. Przedstawiono analizę zanieczyszczenia mikrobiologicznego wybranych przypraw.
Przemysł mięsny.
Przyprawy.
Mikrobiologia.
Zanieczyszczenia.
664.5 577
