Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 62, 2010, nr 1, s. 14-16Streszczenie: W artykule omówiono rolę i korzyści wynikające ze stosowania przypraw naturalnych w przemyśle mięsnym. Przedstawiono analizę zanieczyszczenia mikrobiologicznego wybranych przypraw.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
W artykule omówiono rolę i korzyści wynikające ze stosowania przypraw naturalnych w przemyśle mięsnym. Przedstawiono analizę zanieczyszczenia mikrobiologicznego wybranych przypraw.
