Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC /
KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 2008 - .
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2008.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
Przemysł mięsny.
Pakowanie.
621.798
Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. - 2008.
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
Przemysł mięsny.
Pakowanie.
621.798
