Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 12, s. 20, 22Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
