Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Pakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 12, s. 20, 22Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW