Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania /

KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2008 - .

Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala. - 2012.

Dane z autopsji.

W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.


Potrawy z grilla.
Grille i piece ogrodowe.

637.5
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW