Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania /
KUBIAK, Mariusz Sławomir. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego 2008 - .
Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala. - 2012.
Dane z autopsji.
W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.
Potrawy z grilla.
Grille i piece ogrodowe.
637.5
Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala. - 2012.
Dane z autopsji.
W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.
Potrawy z grilla.
Grille i piece ogrodowe.
637.5
