Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / (Rekord nr 5977)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| podpole kontrolne o stałej długości | 01127nab a2200241 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| podpole kontrolne | 20140930083240.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
| podpole kontrolne o stałej długości | 140930s2012 pl n f |000 0pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
| Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 637.5 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | KUBIAK, Mariusz Sławomir. |
| Lata pracy | 2008 - . |
| Instytucja | Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział | Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
| Tytuł | Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 2012. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
| Tekst uwagi | Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Potrawy z grilla. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Grille i piece ogrodowe. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | BOROWY, Tomasz - doktorant. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | GRAL, Radosław - doktorant. |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Wyrażenie wprowadzające | W : |
| Tytuł | Gospodarka Mięsna. - |
| Informacje dotyczące relacji | 2012, nr 5, s. 30-33 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
| Typ dokumentu | Artykuł |
| Schemat klasyfikacji | Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |
| Wycofany | Zagubiony | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Sygnatura | Typ dokumentu |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 | Artykuł |
