Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software /
DIAKUN, Jarosław. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .
Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software / Jarosław Diakun, Kamil Dolik, Mariusz Seńcio, Dariusz Tomkiewicz. - 2012.
Dane z autopsji.
We wstępie artykułu przybliżono podstawowe informacje dotyczące oceny tekstury mięsa oraz jej znaczenia w przemyśle spożywczym. Następnie opisano przebieg przeprowadzonych badań, Opisano badany surowiec, sposób jego przygotowania, przedstawiono stanowisko badawcze oraz zastosowaną metodykę badań.
Mięso--badanie.
Matlab.
637/639
Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software / Jarosław Diakun, Kamil Dolik, Mariusz Seńcio, Dariusz Tomkiewicz. - 2012.
Dane z autopsji.
We wstępie artykułu przybliżono podstawowe informacje dotyczące oceny tekstury mięsa oraz jej znaczenia w przemyśle spożywczym. Następnie opisano przebieg przeprowadzonych badań, Opisano badany surowiec, sposób jego przygotowania, przedstawiono stanowisko badawcze oraz zastosowaną metodykę badań.
Mięso--badanie.
Matlab.
637/639
