Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software /

DIAKUN, Jarosław. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych 1996 - .

Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software / Jarosław Diakun, Kamil Dolik, Mariusz Seńcio, Dariusz Tomkiewicz. - 2012.

Dane z autopsji.

We wstępie artykułu przybliżono podstawowe informacje dotyczące oceny tekstury mięsa oraz jej znaczenia w przemyśle spożywczym. Następnie opisano przebieg przeprowadzonych badań, Opisano badany surowiec, sposób jego przygotowania, przedstawiono stanowisko badawcze oraz zastosowaną metodykę badań.


Mięso--badanie.
Matlab.

637/639
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW