Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Analiza programów mycia w systemie CIP w browarze / (Rekord nr 3170)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01405naa a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 3170
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180307143950.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140905s2009 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 663.4
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 648.6/.7
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DIAKUN, Jarosław.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza programów mycia w systemie CIP w browarze /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Joanna Piepiórka, Jarosław Diakun.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Analysis of washing programs in the CIP system in a brewery
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W pracy przeprowadzono analizę programów mycia urządzeń technicznych w browarnictwie w systemie CIP. Wykonano identyfikację powstających zanieczyszczeń oraz zbadano techniczne i procesowe warunki mycia. Zwrócono uwagę na zastosowane rozwiązania techniczne oraz uwzględniono standardowe (po zakończeniu partii) oraz okresowe procedury mycia dla każdego urządzenia.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Piwowarstwo.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Dezynfekcja.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa PIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna.
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
Lata pracy 2011 - .
773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Inżynieria Rolnicza. -
Informacje dotyczące relacji R. 13, 2009, nr 2 (111), s. 153-160
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01443 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW