Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01405naa a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
3170 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20180307143950.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
140905s2009 pl f |000 0 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/EG |
| 041 ## - KOD JĘZYKA |
| Kod języka tekstu |
pol |
| Kod języka streszczenia lub abstraktu |
eng |
| 044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA |
| Kod kraju wydawcy/producenta |
POL |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
663.4 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
648.6/.7 |
| 100 1# - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
DIAKUN, Jarosław. |
| Lata pracy |
1996 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
| 245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Analiza programów mycia w systemie CIP w browarze / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Joanna Piepiórka, Jarosław Diakun. |
| 246 31 - WARIANT TYTUŁU |
| Tytuł |
Analysis of washing programs in the CIP system in a brewery |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
W pracy przeprowadzono analizę programów mycia urządzeń technicznych w browarnictwie w systemie CIP. Wykonano identyfikację powstających zanieczyszczeń oraz zbadano techniczne i procesowe warunki mycia. Zwrócono uwagę na zastosowane rozwiązania techniczne oraz uwzględniono standardowe (po zakończeniu partii) oraz okresowe procedury mycia dla każdego urządzenia. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Piwowarstwo. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Dezynfekcja. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
PIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna. |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
| Lata pracy |
2011 - . |
| 773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO |
| Wyrażenie wprowadzające |
W : |
| Tytuł |
Inżynieria Rolnicza. - |
| Informacje dotyczące relacji |
R. 13, 2009, nr 2 (111), s. 153-160 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Artykuł |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |