Mycie w systemie CIP. (Rekord nr 3346)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| podpole kontrolne o stałej długości | 01172nab a2200217 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| podpole kontrolne | 3346 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
| podpole kontrolne | KOSZ 005 |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| podpole kontrolne | 20180307135515.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
| podpole kontrolne o stałej długości | s pl f |000 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
| Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
| Instytucja, która dokonała modyfikacji | KOSZ 005/EG |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 664:613/614 |
| 100 1# - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | DIAKUN, Jarosław. |
| Instytucja | Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Lata pracy | 1996 - . |
| Wydział | Katedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
| 245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
| Tytuł | Mycie w systemie CIP. |
| Oznaczenie części/sekcji dzieła | Cz. 1 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jarosław Diakun, Joanna Piepiórka. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
| Tekst uwagi | Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | W artykule omówiono budowę i zasadę działania instalacji do mycia w obiegu zamkniętym. Przedstawiono czynniki konstrukcyjne wpływające na poprawność zabiegu higienizacji, uwzględniono także zasady projektowania niektórych urządzeń produkcyjnych pod względem ich przystosowania do mycia w systemie CIP. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Urządzenia. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Dezynfekcja. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | PIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna. |
| Instytucja | Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział | Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
| Lata pracy | 2011 - . |
| 773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Wyrażenie wprowadzające | W : |
| Tytuł | Przemysł Spożywczy. - |
| Informacje dotyczące relacji | 2007, nr 10, s. 40-44 i 50 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
| Typ dokumentu | Artykuł |
| Schemat klasyfikacji | Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |
| Wycofany | Zagubiony | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Sygnatura | Typ dokumentu |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0630 | Artykuł |
