Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01651nab a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20160105113547.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
141001s2008 pl n f |000 0eng |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| 041 ## - KOD JĘZYKA |
| Kod języka tekstu |
eng |
| 044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA |
| Kod kraju wydawcy/producenta |
POL |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
639.38 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
579.67 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
CZERWIŃSKA, Ewa. |
| Lata pracy |
2000 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2008. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Przemysł rybny. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mikrobiologia. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
SOWA, Emilia - doktorant. |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO |
| Wyrażenie wprowadzające |
W : |
| Tytuł |
Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - |
| Adres wydawniczy |
Koszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2008. - |
| Informacje dotyczące relacji |
T. 10, s. 57-71 |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
PIOTROWSKI, Wojciech. |
| Lata pracy |
1996 - . |
| Instytucja |
Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Artykuł |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |