Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / (Rekord nr 3395)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01651nab a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160105113547.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 141001s2008 pl n f |000 0eng
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 639.38
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 579.67
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa CZERWIŃSKA, Ewa.
Lata pracy 2000 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2008.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł rybny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mikrobiologia.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa SOWA, Emilia - doktorant.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. -
Adres wydawniczy Koszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2008. -
Informacje dotyczące relacji T. 10, s. 57-71
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa PIOTROWSKI, Wojciech.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01266 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW