Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Analiza możliwości cięcia nożami tarczowymi = (Rekord nr 4882)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01484nab a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160107122321.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140909s1985 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu ger
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 621
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DIAKUN, Jarosław.
Lata pracy 1975 -1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza możliwości cięcia nożami tarczowymi =
Ciąg dalszy tytułu Analyse die Moglichkelt des Schneiden auf dem Kreimesseren /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jarosław Diakun.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1985.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W artykule przedstawiono analizę teoretyczną cięcia nożami tarczowymi materiałów w formie płyt, przy czym noże spełniają jednocześnie funkcję wymuszającą ruch materiału. Analiza dotyczy przypadków pracy noży tarczowych parami, współpracy noży tarczowych z bębnem oraz z taśmą przenośnika. Wyprowadzone wzory umożliwiają obliczanie takich układów. Przedstawiono wyniki badań eksperymentalnych cięcia bloków mięsa mrożonego.
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Noże.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia - urządzenia.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mięso - technologia.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego : Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. -
Informacje dotyczące relacji 1985, nr 7 [25], s. 47-62
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0100 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW