Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Metody określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych = (Rekord nr 4883)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01663nab a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160415091529.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140526s1985 pl f |000 0
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa MACELUCH, Jerzy.
Lata pracy 1977 - 1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Metody określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych =
Ciąg dalszy tytułu Methods for determination of crumble degree in food materials /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Maceluch, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1985.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W pracy przedstawiono wyniki badań przydatności wybranych metod pomiarowych do określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych o dużej zawartości wody i skorelowania ich z metodą analizy sitowej. Do realizacji zaproponowano metodę pomiaru konduktancji elektrycznej oraz momentu rozdrabniającego.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność - technologia.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa TARASEWICZ, Władysław.
Lata pracy 1983 - 1991.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa OWCZARZAK, Janusz.
Lata pracy 1980 - 1990.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego. Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. -
Informacje dotyczące relacji 1985, nr 7 [25], s. 63-70
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0100 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW