Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Zastosowanie metod przetwarzania obrazu do monitorowania procesu płukania farszu rybnego / (Rekord nr 5215)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01599naa a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 5215
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180425110447.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140625s2011 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 004.92/.94
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 597.2/.5
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa TOMKIEWICZ, Dariusz.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Automatyki Przemysłowej
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Zastosowanie metod przetwarzania obrazu do monitorowania procesu płukania farszu rybnego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dariusz Tomkiewicz, Adam Kopeć, Kamil Dolik.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Application of image processing methods to monitoring the fish stuffing rinse process
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W artykule przedstawiono metodę monitorowania procesu płukania farszu rybnego. W układach automatyki konieczne jest stosowanie szybkich i nieniszczących metod pozwalających na oszacowanie rozmaitych cech żywności, które składają się na jej finalną jakość. Celem badań było przetestowanie czy istnieje możliwość zastosowania metod przetwarzania obrazu do oceny przebiegu procesu płukania farszu rybnego oraz wstępne przetestowanie możliwości zastosowania wybranej metody na linii produkcyjnej.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł rolno-spożywczy.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przetwarzanie obrazów.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KOPEĆ, Adam.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Pomiary Automatyka Kontrola. -
Informacje dotyczące relacji 2011, Vol. 57, nr 5, s. 555-558
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0275 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW