Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Wykorzystanie ryb do produkcji żywności wygodnej / (Rekord nr 5413)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01853naa a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne 5413
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20180317113448.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140708s2011 pl f |100 0
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637/639
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DYMKOWSKA-MALESA, Maria.
Lata pracy 2006 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Wykorzystanie ryb do produkcji żywności wygodnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Zbigniew Walczak, Arkadiusz Wnuk, Maria Dymowska-Malesa, Tomasz Rydzkowski.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł The useof fish for the production of convenice food
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Żywność wygodna to żywność przetworzona w stopniu umożliwiającym jej szybkie przygotowanie przez konsumenta. Ryby odgrywają ważną rolę w żywieniu człowieka. Dostarczają wysokowartościowe białko, tłuszcze o korzystnym żywieniowym profilu kwasów tłuszczowych oraz cenne witaminy i składniki mineralne. W pracy przedstawiono rozwiązania w postaci gotowych wyrobów należących do grupy żywności wygodnej.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Ryby.
655 #0 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Materiały konferencyjne.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa RYDZKOWSKI, Tomasz.
Lata pracy 1996 -
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
711 22 - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
Oznaczenie części/sekcji dzieła (8 ;
Data imprezy 2011 ;
Miejsce imprezy Koszalin, Polska).
773 0# - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Materiały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
Adres wydawniczy Koszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. -
Informacje dotyczące relacji s. 317-322
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Rozdział
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 99417 Rozdział
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW