Opory cięcia mięsa mrożonego / (Rekord nr 5590)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| podpole kontrolne o stałej długości | 01108nab a2200217 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| podpole kontrolne | 20180430143638.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
| podpole kontrolne o stałej długości | 140604s1986 pl f |000 0 |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
| Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 637.5 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | DIAKUN, Jarosław. |
| Lata pracy | 1975 - 1996. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, |
| Wydział | Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
| Tytuł | Opory cięcia mięsa mrożonego / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1986. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
| Tekst uwagi | Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | W artykule przedstawiono wyniki badań własnych oporów cięcia mięsa mrożonego. Badania przeprowadzono na specjalnie zbudowanym stanowisku, umożliwiającym rozdrabnianie bloków mięsa zamrożonego różnymi układami rozdrabniającymi. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Przemysł mięsny. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | TESMER, Ryszard. |
| Lata pracy | 1975 - 1996. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, |
| Wydział | Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Wyrażenie wprowadzające | W : |
| Tytuł | Gospodarka Mięsna. - |
| Informacje dotyczące relacji | 1986, R. 38, nr 1, s. 7-8 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
| Typ dokumentu | Artykuł |
| Schemat klasyfikacji | Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |
| Wycofany | Zagubiony | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Sygnatura | Typ dokumentu |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 | Artykuł |
