Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01325nab a2200241 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20160108122609.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
140508s1987 pl f |000 0 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
637.5 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
MILANOWSKI, Jerzy. |
| Lata pracy |
1974 - 1993. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Linie uboju i obróbki poubojowej trzody / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Grzegorz Radomski. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1987. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
W artykule podjęto próbę systemowego podejścia do zagadnienia transportu w liniach uboju i obróbki poubojowej. Przedstawiono analizę uwarunkowań technologicznych w liniach uboju i obróbki poubojowej oraz koncepcje niektórych szczegółów funkcjonalno-konstrukcyjnych. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Przemysł mięsny. |
| 650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Rzeźnictwo. |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO |
| Wyrażenie wprowadzające |
W : |
| Tytuł |
Gospodarka Mięsna. - |
| Informacje dotyczące relacji |
R. 39, 1987, nr 12, s. 5-7 |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
RADOMSKI, Grzegorz. |
| Lata pracy |
1980 - 1996. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
OWCZARZAK, Janusz. |
| Lata pracy |
1980 - 1990. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Artykuł |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |