Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Metody i kryteria oceny stopnia umycia powierzchni urządzeń przetwórstwa spożywczego = (Rekord nr 5598)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01341nab a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20140909122045.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140909s2011 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DIAKUN, Jarosław.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Metody i kryteria oceny stopnia umycia powierzchni urządzeń przetwórstwa spożywczego =
Ciąg dalszy tytułu Methods and criteria for assessing a cleaning degree of food processing equipment surface /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jarosław Diakum.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2011.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W pracy zestawiono podstawowe informacje o metodach i technikach oceny czystości i skuteczności mycia. Przeanalizowano stosowane w warunkach przemysłowych techniki i procedury oceny sprawdzania skuteczności mycia. Przedstawiono systemy oceny stopnia umycia stosowane w badaniach. System taki obejmuje standaryzację brudzenia powierzchni kontrolnych oraz skalę oceny skuteczności mycia umożliwiające ilościową ocenę badawczych procesów mycia.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł rolno-spożywczy.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Inżynieria i Aparatura Chemiczna. -
Informacje dotyczące relacji R. 50 (42), 2011, nr 3, s. 20-21
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0615 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW