Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Analiza symulacyjna przepływu występującego w wypełnionej wsadem komorze wędzarniczej jednowózkowej = (Rekord nr 5600)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01749nab a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20160315141728.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140909s2011 pl f |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA
Kod kraju wydawcy/producenta POL
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664.8/.9
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa JAKUBOWSKI, Marek.
Lata pracy 2001 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Analiza symulacyjna przepływu występującego w wypełnionej wsadem komorze wędzarniczej jednowózkowej =
Ciąg dalszy tytułu Simulation analysis of flow a single-car curing chamber packed with a charge /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek Jakubowski, Mariusz S. Kubiak, Jarosław Diakun.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2011.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Praca przedstawia wyniki symulacji CFD przepływu mieszaniny powietrza i dymu wędzarniczego w komorze wędzarniczej jednowózkowej. Porównano przepływ w komorze pustej z przepływem w komorze wypełnionej wsadem. Odwzorowanie geometryczne wsadu było właściwe dla wypełnienia szynkami o kształcie kulistym. Warunki symulacji zostały dobrane w ten sposób, aby w miarę wiernie odwzorować parametry technologiczne realizacji operacji wędzenia zasadniczego.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Wędzarnictwo.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność - konserwacja.
Określnik ogólny konserwacja.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KUBIAK, Mariusz Sławomir.
Lata pracy 2008 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DIAKUN, Jarosław.
Lata pracy 1996 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Inżynieria i Aparatura Chemiczna. -
Informacje dotyczące relacji R. 50 (42), 2011, nr 1, s. 17-18
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0615 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW