Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Walory odżywcze mięsa drobiowego / (Rekord nr 5976)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01074nab a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20140930082142.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140930s2012 pl n f |000 0pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KUBIAK, Mariusz Sławomir.
Lata pracy 2008 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Walory odżywcze mięsa drobiowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2012.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. W artykule omówiono walory odżywcze mięsa drobiowego. Jest ono popularne ze względu na smak oraz krótki cykl produkcyjny. Przedstawiono przydatność kulinarną mięsa drobiowego, która uwarunkowana jest przede wszystkim walorami sensorycznymi, takimi jak smakowitość, kruchość, zapach oraz soczystość i barwa.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł mięsny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mięso drobiowe.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa BOROWY, Tomasz - doktorant.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Gospodarka Mięsna. -
Informacje dotyczące relacji 2012, nr 3, s. 24-26
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW