Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ techniki uplastyczniania mięsa na teksturę i jakość produktu typu kebab : rozprawa doktorska / Mariusz Seńcio ; Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Koszalin, 2017.Opis: 185 stron : ilustracje ; 30 cm + 1 dysk optyczny (CD ROM) ; 2 recenzjeTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
  • Komputer
Typ nośnika:
  • Wolumin
  • Dysk komputerowy
Inny tytuł:
  • The influence of meat massaging technique on texture and quality of kebab-type product
Tematy: Rodzaj/forma: Inna klasyfikacja:
  • 520000
Uwaga dotycząca dysertacji: Rozprawa doktorska. Politechnika Koszalińska. 2017. Streszczenie: Badania miały na celu określić czynniki procesu masowania, które w największym stopniu wpływają na kryteria jakości kebabu oraz ilościowo ocenić parametry tekstury i soczystości (wycieku wymuszonego) za pomocą metod instrumentalnych i jakość ogólną za pomocą analizy sensorycznej.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Rozprawa doktorska. Politechnika Koszalińska. 2017.

Bibliografia na stronach 160-173.

Dostępne online tylko streszczenie.

Badania miały na celu określić czynniki procesu masowania, które w największym stopniu wpływają na kryteria jakości kebabu oraz ilościowo ocenić parametry tekstury i soczystości (wycieku wymuszonego) za pomocą metod instrumentalnych i jakość ogólną za pomocą analizy sensorycznej.

Streszczenie w języku polskim i angielskim.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW