Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / Jerzy Maceluch.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Koszalin, 1987.Tematy: Streszczenie: Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Materiały nieopublikowane Materiały nieopublikowane Bibliografia Prac Pracowników - BPK NB-190/II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW