Opracowanie dozownika oraz metody dozowania dwuchromianu potasu używanego do konserwacji prób mleka / Władysław Tarasewicz, Tomasz Kiczkowiak, Grzegorz Radomski ; Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Koszalin, 1984.Tematy: Streszczenie: Celem pracy było sprawdzenie wpływu koncentracji dwuchromianu potasu na poziom zawartości tłuszczu w mleku, zależnie od upływu czasu od pobrania próbki, z uwzględnieniem dozowania konserwantów w postaci pylistej i roztworu nasyconego.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Materiały nieopublikowane
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | NB-154 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Celem pracy było sprawdzenie wpływu koncentracji dwuchromianu potasu na poziom zawartości tłuszczu w mleku, zależnie od upływu czasu od pobrania próbki, z uwzględnieniem dozowania konserwantów w postaci pylistej i roztworu nasyconego.
