Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grillowania = Installations and techniques used in the grilling / Olimpia Burzyńska, Mariusz S. Kubiak, Krystyna Skibniewska.
Rodzaj materiału:
ArtykułInny tytuł: - Installations and techniques used in the grilling
- Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (6 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
- Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (2 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Rozdział
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 94648 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grillowania a także ogólny przebieg grillowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przeglądu urządzeń stosowanych do opiekania oraz zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.
