Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grillowania = Installations and techniques used in the grilling / Olimpia Burzyńska, Mariusz S. Kubiak, Krystyna Skibniewska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułInny tytuł:
  • Installations and techniques used in the grilling
Praca zawiera:
  • Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (6 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
  • Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (2 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
Tematy: Rodzaj/forma: W: Materiały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 29-38Streszczenie: W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grillowania a także ogólny przebieg grillowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przeglądu urządzeń stosowanych do opiekania oraz zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grillowania a także ogólny przebieg grillowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przeglądu urządzeń stosowanych do opiekania oraz zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW