Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Badanie wpływu procesu odwadniania osmotycznego i zamrażania na zmiany masy suchej substancji w śliwkach świeżych oraz uprzednio mrożonych = Influence of osmotic dehydration and freezing on dry matter content changes in fresh and previously frozen plums / Malwina Marciniak, Agnieszka Plawgo.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułInny tytuł:
  • Influence of osmotic dehydration and freezing on dry matter content changes in fresh and previously frozen plums
Praca zawiera:
  • Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (6 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
  • Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych (2 ; 2009 ; Koszalin, Polska)
Tematy: Rodzaj/forma: W: Materiały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 201-208Streszczenie: Celem prowadzonych badań było określenie wpływu techniki odwadniania osmotycznego i zamrażania na zawartość suchej masy w śliwkach odmiany Węgierka - świeżych i mrożonych. Analizowano stopień przydatności owoców w kojarzonej metodzie utrwalania.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Celem prowadzonych badań było określenie wpływu techniki odwadniania osmotycznego i zamrażania na zawartość suchej masy w śliwkach odmiany Węgierka - świeżych i mrożonych. Analizowano stopień przydatności owoców w kojarzonej metodzie utrwalania.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW