Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Jakość suszu ziemniaczanego przy różnych metodach blanszowania = Quality of dried potatoes usingdiffrent blanching techniques / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2004.Tematy: W: Inżynieria Rolnicza. - 2004, R. 8, nr 5(60), s. 137-146Streszczenie: Celem pracy było określenie wpływu sposobu i warunków blanszowania na kształtowanie jakości suszów ziemniaczanych uzyskanych z pięciu odmian ziemniaka: Aster (odmiana bardzo wczesna), Mila, Bintje (odmiany średnio wczesne), Danusia (średnio późna), Wawrzyn (odmiana późna).
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Celem pracy było określenie wpływu sposobu i warunków blanszowania na kształtowanie jakości suszów ziemniaczanych uzyskanych z pięciu odmian ziemniaka: Aster (odmiana bardzo wczesna), Mila, Bintje (odmiany średnio wczesne), Danusia (średnio późna), Wawrzyn (odmiana późna).

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW