Zmiany przechowalnicze twarogu pakowanego w papier pergaminowy i papier pergaminowy z folią PE/PA / Tomasz Rydzkowski, Sylwia Lewandowska.
Rodzaj materiału:
ArtykułInny tytuł: - The storage changes in curd cheese packed in parchment paper and paper and composite PE/PA foll
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01443 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono zmiany przechowalnicze następujące w serze twarogowym kwasowym tłustym w dwóch opakowaniach, w samym papierze pergaminowym oraz w papierze pergaminowym i dodatkowo w folii dwuwarstwowej, z polipropylenu i poliamidu, zamkniętej próżniowo.
