Rozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method / Adam Kopeć, Jarosław Diakun, Tomasz Milewski.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2009.Tematy:
W: Inżynieria Rolnicza. - R. 13, 2009, nr 2(111), s. 83-89Streszczenie: W pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01443 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania.
