Czas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową / Adam Kopeć.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Inżynieria i Aparatura Chemiczna. - R. 47 (39), 2008, nr 6, s. 109-110Streszczenie: Zaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0615 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Zaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.
