Posadzki przemysłowe wymagania higieniczno-sanitarne / Iwona Michalska-Pożoga, Joanna Piepiórka.
Rodzaj materiału:
ArtykułTematy:
W: Przemysł Spożywczy. - T. 62, 2008, nr 8, s. 46-52Streszczenie: W artykule omówiono wymagania higieniczne i konstrukcyjne posadzek w różnych branżach przemysłu spożywczego, mając na celu utrzymanie ich w czystości. Wskazano materiały konstrukcyjne stosowane do ich wykonania oraz wymagania higieny i bezpieczeństwa pracy. Przedstawiono zarówno metody, jak i systemy mycia podłóg stosowane w zakładach przemysłu spożywczego.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0630 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule omówiono wymagania higieniczne i konstrukcyjne posadzek w różnych branżach przemysłu spożywczego, mając na celu utrzymanie ich w czystości. Wskazano materiały konstrukcyjne stosowane do ich wykonania oraz wymagania higieny i bezpieczeństwa pracy. Przedstawiono zarówno metody, jak i systemy mycia podłóg stosowane w zakładach przemysłu spożywczego.
