Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2005.Tematy: W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 7, s. 233-241Streszczenie: Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW