Wpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / Magdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2005.Tematy:
W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 7, s. 233-241Streszczenie: Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka.
