Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Microbiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: angielski Szczegóły wydania: 2006.Tematy: W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 8, s. 45-55Streszczenie: W badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW