Microbiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.
Rodzaj materiału:
ArtykułJęzyk: angielski Szczegóły wydania: 2006.Tematy:
W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 8, s. 45-55Streszczenie: W badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.
