Management quality in food industry = Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym / Zbigniew Walczak, Bartosz Nowicki, Łukasz Wach.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy: Rodzaj/forma:
W: Materiały VII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz III Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 187-192Streszczenie: W pracy wskazano cel stosowania systemów zarządzania jakością i zapewnienia jakości oraz dokonano charakterystyki najczęściej spotykanych w przemyśle spożywczym.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 97768 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W pracy wskazano cel stosowania systemów zarządzania jakością i zapewnienia jakości oraz dokonano charakterystyki najczęściej spotykanych w przemyśle spożywczym.
