Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Modele utraty spójności błon komórkowych surowców żywnościowych = The bursting models of animal food raw material cells / Jerzy Milanowski, Ryszard Tesmer.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1985.Tematy: W: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego. Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. - 1985, nr 7[25], s. 37-46Streszczenie: W pracy przedstawiono hipotetyczne mechanizmy fenomenologiczne pękania komórkowych błon plazmatycznych w czasie procesów technologicznych. Wprowadzono matematyczne warunki (modele) pękania błon.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW