Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Techniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości / Iwona Michalska - Pożoga.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2011.Tematy: W: Opakowanie. - 2011, nr 8, s. 73-79Streszczenie: Opakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

Opakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW