Badanie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na jakość śliwek / Agnieszka Plawgo, Bogumiła Zacharzewska.
Rodzaj materiału:
ArtykułInny tytuł: - The influence of dehydrofreezing technique and technology on plums quality
- Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (8 ; 2011 ; Koszalin, Polska)
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Rozdział
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 99417 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na wybrane cechy jakości owoców. Materiałem badawczym były śliwki odmiany Węgierka Zwykła. W badaniach określono zawartość ekstraktu oraz masę suchej substancji.
