Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Badanie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na jakość śliwek / Agnieszka Plawgo, Bogumiła Zacharzewska.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułInny tytuł:
  • The influence of dehydrofreezing technique and technology on plums quality
Praca zawiera:
  • Konferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego (8 ; 2011 ; Koszalin, Polska)
Tematy: Rodzaj/forma: W: Materiały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - s. 223-230Streszczenie: Celem pracy było określenie wpływu techniki i technologii dehydrofreezing na wybrane cechy jakości owoców. Materiałem badawczym były śliwki odmiany Węgierka Zwykła. W badaniach określono zawartość ekstraktu oraz masę suchej substancji.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW