Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 10, s. 32-33Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.
