Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych. Cz. 3, Pakowanie w kontrolowanej atmosferze / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 10, s. 32-33Streszczenie: W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)

Dane z autopsji.

W artykule przedstawiono system pakowania produktów żywnościowych w kontrolowanej atmosferze (CAP), co powoduje ograniczenie w możliwie największym stopniu negatywnych zmian w produkcie spożywczym przez kontrolowanie reakcji enzymatycznych i biochemicznych podczas przechowywania chłodniczego.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW