Co dodać i z czym podać mięso i wędliny / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 62, 2010, nr 3, s. 24-26Streszczenie: W artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka.
