Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Opakowania żywności stosowane w technologii mikrofalowej / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 62, 2010, nr 6, s. 20, 24Streszczenie: Mikrofalowa obróbka żywności należy do grupy nowoczesnych technologii wymagających zastosowania równie innowacyjnych opakowań. W pracy przedstawiono analizę materiału opakowaniowego przydatnego do obróbki mikrofalowej oraz wymagania, jakie powinien spełniać.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Mikrofalowa obróbka żywności należy do grupy nowoczesnych technologii wymagających zastosowania równie innowacyjnych opakowań. W pracy przedstawiono analizę materiału opakowaniowego przydatnego do obróbki mikrofalowej oraz wymagania, jakie powinien spełniać.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW