Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Opakowania żywności stosowane w technologii mikrofalowej / (Rekord nr 5549)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01088nab a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20140923104104.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 621.798
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa KUBIAK, Mariusz Sławomir.
Lata pracy 2008 - .
Instytucja Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
Wydział Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Opakowania żywności stosowane w technologii mikrofalowej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2010.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Mikrofalowa obróbka żywności należy do grupy nowoczesnych technologii wymagających zastosowania równie innowacyjnych opakowań. W pracy przedstawiono analizę materiału opakowaniowego przydatnego do obróbki mikrofalowej oraz wymagania, jakie powinien spełniać.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Opakowania.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kuchnie mikrofalowe.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa BOROWY, Tomasz - doktorant.
773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Wyrażenie wprowadzające W :
Tytuł Gospodarka Mięsna. -
Informacje dotyczące relacji R. 62, 2010, nr 6, s. 20, 24
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Artykuł
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 Artykuł
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW